Dari Seremban Ke Semenyih


Seawal hari pertama cuti persekolahan pertengahan tahun 2009, KRIM NS telah berjaya mengorak langkah setapak lagi. Kali ini KRIM NS memenuhi jemputan Pusat Tusyen Unggul di Surau An-Nur Taman Pelangi Semenyih untuk menyampaikan slot motivasi kepada pelajarnya. Seramai 60 orang pelajar yang terdiri dari seawal darjah 1 hingga ke tingkatan 5 yang merupakan pelajar di Pusat Tuisyen ini berjaya dikumpulkan dalam program motivasi ini.

KRIM NS telah diberi kepercayaan oleh pengurus Pusat Tusyen ini, Sdr. Syamsuddin Farid untuk meyampaikan slot Keunggulan Peribadi Teras Kecemerlangan. Slot selama 2 jam 30 minit ini berjaya dimanfaatkan sebaiknya oleh pihak KRIM NS dengan memberikan kesedaran tentang keruntuhan akhlak remaja hari ini dan menekan 10 ciri peribadi remaja unggul. Dalam slot ini pihak KRIM NS turut menyelitkan beberapa permainan semasa pengisian disampaikan.

Semoga usaha kerdil KRIM NS dalam memberi kesedaran kepada remaja ini dapat memberi manfaat dan kesan yang positif kepada peserta yang hadir.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: