KRIM Negeri Sembilan Berbesar Hati Menerima Kunjungan KRIM Pusat

Sdr. Aminuddin Yahya (Empat dari kanan) bergambar bersama Penggerak KRIMNS

9 Januari 2010, Pejabat ISMA Cawangan Seremban – Alhamdulillah, dengan izin Allah SWT KRIM Negeri Sembilan telah menerima kunjungan daripada wakil KRIM Pusat, Sdr. Aminuddin Yahaya yang juga merupakan Setiausaha Agong ISMA Pusat. Kunjungan ini adalah salah satu langkah KRIM Pusat bagi membina interaksi dan perbincangan di antara KRIM Pusat dan KRIM di cawangan-cawangan khususnya bagi mencapai objektif Projek Gempur Remaja (GEREM) 2010-2011.

Antara lain, agenda perjumpaan ini  adalah pembentangan perancangan tahunan KRIM NS, perbincangan masalah-masalah yang ada dalam menjalankan gerak kerja remaja di cawangan dan peluang-peluang yang perlu digarap dan dimanfaatkan dengan baik. Perjumpaan ini telah dimanfaatkan sepenuhnya oleh seramai 13 orang Penggerak Remaja NS dengan mengutarakan beberapa persoalan bagi mendapatkan penjelasan dan pandangan wakil KRIM Pusat. Respon dari Sdr. Aminuddin amat membantu dengan penjelasan dan saranan yang jelas dan praktikal.

KRIM NS mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih di atas kesudian KRIM Pusat, khususnya Sdr. Aminuddin, yang  menziarahi kami di sini. Hasil daripada kunjungan ini amat positif  dan mudah-mudahan mampu menyemarakkan lagi amal dakwah remaja di Negeri Sembilan.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: