Jom Poei Seminar Pecutan Akhir SPM-PMR 2012 – Santai & Sempoi Bersama Abg Badr

Salam Ukhuwwah..

Haa!! SPM dan PMR dah tak lama laei..
Remaja Remaji dah sedio ko bolum??
Kalau bolum, konola copek-copek buat persiapan..
 
Haa!! Ni KRIM ado buek program khusus untuk adik2 Remaja Remaji
Untuk yang nak pekso PMR dan SPM..
Untuk yang tak pekso PMR dan SPM tahun ni pun boleh jugak..
Pendek kato, semua pun boleh join.. Tingkatan 1 sampai 5..
 
Program apa ekk??
Haa ni lah programnyee…
 
Jom la daftar segera.. Ajak kawan-kawan, sedara mara, suku sakat dan kenalan-kenalan anda sekali..
Tempat tak banyak.. 200 tempat jee..
Insya Allah gerenti best, santai, sempoi dan bermanfaat untuk remaja remaji semuo..
 
Jumpo kek sanun yoo.. Daftar la copek-copek..
 
untuk e-flyers sila download di sini

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: