KEM REMAJA MUSLIM 2012 KEMBALI :: Jadilah Antara Yang Terawal Mendaftar!!

 

Advertisements

Jom Poei Seminar Pecutan Akhir SPM-PMR 2012 – Santai & Sempoi Bersama Abg Badr

Salam Ukhuwwah..

Haa!! SPM dan PMR dah tak lama laei..
Remaja Remaji dah sedio ko bolum??
Kalau bolum, konola copek-copek buat persiapan..
 
Haa!! Ni KRIM ado buek program khusus untuk adik2 Remaja Remaji
Untuk yang nak pekso PMR dan SPM..
Untuk yang tak pekso PMR dan SPM tahun ni pun boleh jugak..
Pendek kato, semua pun boleh join.. Tingkatan 1 sampai 5..
 
Program apa ekk??
Haa ni lah programnyee…
 
Jom la daftar segera.. Ajak kawan-kawan, sedara mara, suku sakat dan kenalan-kenalan anda sekali..
Tempat tak banyak.. 200 tempat jee..
Insya Allah gerenti best, santai, sempoi dan bermanfaat untuk remaja remaji semuo..
 
Jumpo kek sanun yoo.. Daftar la copek-copek..
 
untuk e-flyers sila download di sini

Program Cuti Sekolah: KEM REMAJA MUSLIM 2011

Maklumat Berkenaan Pendaftaran

Bagi peserta telah mendaftarkan penyertaan mereka maklumat pendaftaran pada hari program nanti adalah seperti berikut:

  • Bagi yang menaiki bas, Bas disediakan di perkarangan Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi (masuk ikut simpang berhampiran kolam renang) pada jam 8.00 pagi 10hb Disember 2011 (Sabtu). Waktu pulang, bas akan menghantar peserta balik ke tempat yang sama (Stadium Paroi) lebih kurang jam 4.00 @ 5.00 petang.
  • Bagi yang menghantar sendiri, pendaftaran di Kem adalah pada jam 10.00 pagi.

=================================================================================

Pamplet versi pdf boleh dimuat turun di sini.

Daftar Segera!! Tempat Terhad!! Maklumat Lanjut Menyusul….

Promosi Seminar Pecutan Akhir PMR-SPM 2011

Program Cuti Sekolah: Motivasi Bijak Belajar 2011 – 15 Mac 2011

Muat turun pamplet & borang dalam format pdf, klik sini 

JIRIM 2 Suksess!!

Alhamdulillah Jambori Remaja Muslim Nasional (JIRIM) 2010 telah melabuhkan tirainya semalam. Alhamdulillah juga, KRIM N9 telah menghantar kontinjen seramai 53 orang peserta, 7 orang fasilitator dan 2 orang pengiring dan bergabung dengan hampir 600 orang peserta daripada seluruh negara.

Moga momentum semangat JIRIM 2 kekal membara di hati para peserta sekalian. Saksikan montaj penutup yang disediakan pihak penganjur. “Impact 2 Perfect !!”

PROGRAM CUTI SEKOLAH: Kem Remaja Muslim Kembali..