Jom Semarakkan Amal bersama Kem Ramadhan B.A.D.A.R 2012

TERKINI!! Jom semarakkan 10 akhir Ramadhan kita bersama-sama dalam Program KEM RAMADHAN B.A.D.A.R. (Bangkitkan Amal Di Akhir Ramadhan) 2012. Remaja dan Remaji dijemput daftar segera di talian 019-6230101 atau 019-2445736.

Advertisements

Jom Poei Seminar Pecutan Akhir SPM-PMR 2012 – Santai & Sempoi Bersama Abg Badr

Salam Ukhuwwah..

Haa!! SPM dan PMR dah tak lama laei..
Remaja Remaji dah sedio ko bolum??
Kalau bolum, konola copek-copek buat persiapan..
 
Haa!! Ni KRIM ado buek program khusus untuk adik2 Remaja Remaji
Untuk yang nak pekso PMR dan SPM..
Untuk yang tak pekso PMR dan SPM tahun ni pun boleh jugak..
Pendek kato, semua pun boleh join.. Tingkatan 1 sampai 5..
 
Program apa ekk??
Haa ni lah programnyee…
 
Jom la daftar segera.. Ajak kawan-kawan, sedara mara, suku sakat dan kenalan-kenalan anda sekali..
Tempat tak banyak.. 200 tempat jee..
Insya Allah gerenti best, santai, sempoi dan bermanfaat untuk remaja remaji semuo..
 
Jumpo kek sanun yoo.. Daftar la copek-copek..
 
untuk e-flyers sila download di sini

Program Cuti Sekolah: KEM REMAJA MUSLIM 2011

Maklumat Berkenaan Pendaftaran

Bagi peserta telah mendaftarkan penyertaan mereka maklumat pendaftaran pada hari program nanti adalah seperti berikut:

  • Bagi yang menaiki bas, Bas disediakan di perkarangan Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi (masuk ikut simpang berhampiran kolam renang) pada jam 8.00 pagi 10hb Disember 2011 (Sabtu). Waktu pulang, bas akan menghantar peserta balik ke tempat yang sama (Stadium Paroi) lebih kurang jam 4.00 @ 5.00 petang.
  • Bagi yang menghantar sendiri, pendaftaran di Kem adalah pada jam 10.00 pagi.

=================================================================================

Pamplet versi pdf boleh dimuat turun di sini.

Daftar Segera!! Tempat Terhad!! Maklumat Lanjut Menyusul….

Program Cuti Sekolah: Motivasi Bijak Belajar 2011 – 15 Mac 2011

Muat turun pamplet & borang dalam format pdf, klik sini 

Sepintas Lalu – Program KRIMNS 2010

Ceramah Sempena Kursus Nuqaba’ SMAP Labu
13 – 14 Januari 2010 
Ceramah Sempena Maal Hijrah di Sek Men Tunku Ampuan Najihah
26 Januari 2010 
TOT Penggerak Remaja Zon Negeri Sembilan & Melaka
31 Januri 2010 
Ceramah Motivasi Remaja di Sek Men Sri Ampangan
6 Februari 2010 
Kejohanan Futsal Islami (KAHFI) 2010
7 Februari 2010 
Kursus Intergrasi BADAR SDAR –SHAMS
26-28 Februari 2010 
English Language Camp di Sek Men Agama Rembau
26-28 Mac 2010 
Program Nuqaba’ Sek Men Keb Dato; Sheikh Ahmad
27-28 Mac 2010 
Program Islah Diri Remaja: Dari Zero Menjadi Hero, SDASA
14 -15 Mei 2010 
Kem Solat di Surau Ehsaniah Taman Intan Perdana, Port Dickson
3 April 2010 
Pertandingan Menulis Esei dan Mengarang Sajak Sempena Sambutan Hari Ibu 2010
Bulan Mei 2010 
Seminar Pecutan Akhir PMR SPM 2010
7 Jun 2010 
Rehlah Remaja Puteri : From Seremban to PD With Ukhuwwah
11- 12 Jun 2010 
Seminar Kerjaya 2010 di Sek Men Agama Persekituan Labu
26 Jun 2010 
Teruskan membaca

PROGRAM CUTI SEKOLAH: Kem Remaja Muslim Kembali..

Jambori JIRIM 2: Pamplet & Peta